lauantai 16. maaliskuuta 2013

Sain tällaisen!






 
Tällä mäellä ollaan suistuttu sairastelun poikkeustilaan. Tiedättehän, runsaasti vinkua ja väkinää, huonosti nukuttuja öitä, päivästä toiseen niiskuttaen raahautumista... Blogijutut ovat vähän unohtuneet, eikä räkäisessä päässä ole montaa ideaakaan ollut. Mian tunnustus on minulle potku jatkaa taas. Kiitos!

Säännöt:
- kiitä tunnustuksen antajaa ja linkitä hänen bloginsa omaasi,
- valitse viisi (5) blogia, joilla on alle 200 lukijaa, kerro tunnustuksesta jättämällä kommentit kyseisiin blogeihin,
- toivo, että bloggaajat, joille jätit tunnustuksen, antavat sen eteenpäin.

Jaan tunnustuksen kahteen uudehkoon  blogiin, joita olen alkanut täältä takavasemmalta seurata.

Ylvan ralliradalla riittää vauhtia ja monenlaisia tilanteita. Ylva myös kirjoittaa ihanan pohdiskelevasti perhe-elämästä ja lasten kasvusta. Aloin lueskella blogia joskus taannoin, kun mietin, millaistahan elämä omiani isompien kaksospoikien kanssa on.

Shunshine Recorder vie suureen maailmaan. Harmaina talvipäivinä on ihanaa, kun saa ihmetellä, millaista elämä onkaan siellä auringossa. Blogiin eksyin ekan kerran googlen kuvahaun hakusanalla tarjotin :).


2 kommenttia:

  1. Kiitos tunnustuksesta! Olen kovin otettu ja mielissäni. Löysin täältä blogistasi jo paljon kiinnostavia ja kivoja juttuja. :)

    Lasten luovuus (esim. ne ihanat kynttilät), neulominen yms. käsillä tekeminen ja tavarapaljoudesta eroon pääseminen... Meillä taitaa kaksosten lisäksi olla siis muutakin yhteistä?

    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos jee! Mun blogin EKA tunnustus! Kyllä mäkin tästä taas palailen kirjoittelemaan, kunhan hässäkät rauhoittuu...

    VastaaPoista